Zwangerschap


“Not every day of pregnancy is easy, but every day brings me closer to you”

Iedere zwangere vrouw is prachtig! Ook jij!

Als je het hebt over focussen op de mooie dingen in het leven, dan is de zwangerschap er daar echt één van. Hoe magisch is het dat er een kleintje in je aan het groeien is en je lichaam daarvoor zorgt. Hoe leuk om deze ‘life changing experience’ voor eeuwig vast te leggen en jezelf te zien, zoals je jezelf misschien wel nog nooit eerder hebt gezien.

Zwangerschapsfotografie is daar de manier voor! Ben je onzeker voor de camera? Weet je niet welke pose je het beste aan kan nemen? Geen zorgen! Ik zorg dat je je comfortabel, zelfverzekerd, ontspannen en prachtig voelt tijdens jouw fotoshoot, zodat je zelf ook kan zien hoe mooi je bent.

Wat is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapsshoot vindt meestal tussen de 30-34 weken plaats. Je hebt dan een mooie ronde buik en je voelt je fit genoeg om naar mijn studio in Breda te komen. Om verzekerd te zijn van een plek, raak ik je aan om de zwangerschaps fotosessie op tijd (rond 20 weken) te reserveren.

Een zwangerschapsshoot is al te boeken vanaf €179,- (inclusief BTW).

Heb je vragen en/of wil je je plek voor een zwangerschapsfotosessie reserveren? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details en mogelijkheden verder door te nemen!

“Fotografie is voor mij de focus leggen op de mensen, situaties die er toe doen!”

Neem vrijblijvend contact met mij op!

CLICK TO SEE MORE

Portretten | Zwangerschap | Huwelijk | Zakelijk