Over Bianca


“The little things?
The little moments?
They aren’t little.

– John Kabat-Zinn

 

Enthousiast, passievol, oog voor details, mensen goed aanvoelen en op hun gemak stellen… Alles om het juiste moment creatief en professioneel vast te leggen: dat ben ik, Bianca van Bilsen

Fotograferen is voor mij meer dan een mooi beeld vastleggen op de gevoelig plaat. Fotografie is voor mij het vastleggen van emoties, het stilzetten van de tijd, het creëren van herinneringen. Fotograferen is niet binnen de kaders blijven maar inleven, observeren, aanvoelen en in het moment zijn. Een foto raakt je als deze een emotie bij je oproept. Een foto raakt je als de waarde van het moment in beeld is gebracht.

Ik vind het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Je krijgt namelijk niet iedere dag een camera op je neus gedrukt! ‘Zit mijn haar goed’, ‘is dit jurkje niet te flatteus’, ‘ik heb geen mooie kant’, ‘hoe moet ik in godsnaam staan en kijken!’ Heel simpel: ‘Being yourself is the prettiest thing a person can be!’. Te vaak zijn we onzeker over onszelf, vinden we ons niet goed genoeg, mooi genoeg, slim genoeg etc. De kunst is om jezelf te laten zien zoals je echt bent! Een mooi mens! Dat is precies wat ik mensen door middel van mijn fotografie wil laten zien.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje op mijn website en/of neem vrijblijvend contact met me op.

Warme groet,